Volgens anderen 2016-09-16T12:23:04+00:00

Wat anderen zeggen

“I had the pleasure of co-operating recently with Mrs. Simone ten Haaf. She proved to be a reliable and experienced professional, with solid knowledge of the legislation and the commercial sector as well. She was very responsive, efficient, flexible and creative, striving to provide the best possible solution. Mrs. Simone ten Haaf has earned my very best recommendation.”
Athina Vezyri, Chairman & CEO SRH Marine Electronics S.A.
 
“Ik wil Simone ten Haaf bedanken die door haar ongelooflijke inzet en doorzettingsvermogen mijn zaak, een emotioneel lastige kwestie, toch heel snel tot een goed einde kon brengen.”
D.K., (particuliere cliënt) 
 
“Ze is scherp en heeft oog voor detail. Door haar nuchterheid geeft ze vaak een unieke draai aan lastige situaties. Een advocaat met wie je ook kunt lachen.”
Andreas van Lieshout, directeur AM-FM Organisatieadvies en interim management
 
Advocaat Simone Ten Haaf is een kei: ze gáát voor haar cliënten, is gedreven en smart. Voordat ze een zaak begint beoordeelt ze eerst of de start van een juridische procedure wel de optimale weg is. In sommige gevallen (afhankelijk van de omstandigheden) komt ze met creatieve alternatieve oplossingen die voor beide partijen ‘best choice’ zijn. Ze heeft een enorm rechtvaardigheidsgevoel en dat merk je direct. Ze is eerlijk over de kansen in een zaak en houdt je geen worst voor uit eigen belang. Als mens heeft ze een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden. Je merkt de passie voor haar vak, ze is altijd van de laatste nieuwtjes (zoals jurisprudentie) op de hoogte. Simone heeft al diverse zakelijke conflicten voor me beslecht, zelfs één waar ik er financieel op vooruit ging, na aftrek van de advocaatkosten. Nota bene in een zaak waarin ik er juridisch gezien niet al te sterk voor stond. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.
Petra Blankwaard, Indigo Webstudio / Just Host

 
In een bijzonder pijnlijke zaak waarin geen voortgang leek te zitten, was de komst van Simone ten Haaf een verademing. Met haar nuchtere, doortastende aanpak  heeft ze de zaak snel en vredig opgelost. Niet alleen haar enorme know-how, maar ook haar relativerende humor en menselijkheid is enorm gewaardeerd. Je zou haar het liefst met terugwerkende kracht op alle voormalige knelpunten inzetten. Dat kan niet, maar vanaf heden weet ik de weg naar haar te vinden en het idee dat zij er is, geeft mij meer rust dan voorheen.
B.M. (particuliere cliënt)